Spaniaboliger har skrevet kontrakt på nytt kontor i Benijofar

Spaniaboliger har skrevet kontrakt på nytt kontor i Benijofar

1 desember 2016

I dag har vi sikret oss et flott kontor på Bakkeplan i Benijofar. Her får vi inngang rett fra gata og 4 store utstillingsvinduer, som vi vil annonsere Spaniaboliger for salg. Adressen er; Avda. Federíco García Lorca, 43, 03178 Benijófar, Alicante. Kontoret ligger svært sentralt, på hoved gjennomfartsveien, mellom Ciudad Quesada og Rojales Sentrum. Å kjøre fra Ciudad Quesada tar ca 3 minutter.

Vi satser på å åpne kontoret fra den 1.2.17. Tiden frem til da skal vi bruke på å klargjøre kontorene. I den forbindelse er vi på jakt etter en ansatt, som kan betjene kontoret, i kontorets åpningstid (planlagt mellom 10-1800). Det er mulig vi følger spansk siesta, og at åpningstiden blir 09-1400 + 1600-1900. Vedkommende bør beherske Norsk (evt. svensk), Spansk og Engelsk + ha førerkort. Arbeidsoppgaver utenfor kontoret må også påregnes. Grunnlønnen blir etter spanske forhold, men med muligheter for bonuser når kontoret gjennomfører salg. Det legges opp til at alle ansatte på kontoret, får en felles bonus til fordeling, uavhengig av hvem som selger boligen.

Er du på jakt etter jobb, ta kontakt med oss under "Kontakt" menyen. Send oss en kort melding i første omgang, og så tar vi kontakt.

Velkommen inn til oss fra den 1.2.17.

Tilbake


Nye BOLIGER

Pris redusert

siste lagt til

Utvalgte Eiendommer