Spaniaboliger har tecknat ett avtal om ett nytt kontor i Benijofar

Spaniaboliger har tecknat ett avtal om ett nytt kontor i Benijofar

1 Dezember 2016

Idag har vi säkrat en stor kontor på bottenvåningen i Benijofar. Här går vi in direkt från gatan och får fyra stora fonster, som vi kommer att anonsera bostäder till salu. Adressen är; Avda. Federico García Lorca, 43, 03.178 Benijófar, Alicante. Kontoret ligger mycket centralt, på huvudgatan, mellan Ciudad Quesada och Rojales centrum. Att köra från Ciudad Quesada tar ca 3 minuter.

Vi strävar efter att öppna kontor 01.02.17. Tiden fram till dess ska vi använda för att klargöra kontor. I detta sammanhang, söker vi en anställd, som kan arbeta på kontoret, i kontorstid (planerad mellan 10-1800). Det är möjligt att vi följer den spanska siesta, och öppettiderna kommer att vara 09 till 1400 + 1600-1900. De bör snakka norska (eller. Svenska), spanska och engelska + ha körkort. Ansvar utanför kontoret måste också förväntas. Den fasta lönen är för spanska förhållanden, men med möjlighet till bonus när kontoret bedriver försäljning. Det är planerat att alla anställda på kontoret, får en gemensam bonus distribution, oavsett vem som säljer fastigheten.

Letar du efter ett jobb, kontakta oss i menyn "Kontakt". Skicka oss ett kort meddelande i första hand, och vi kommer att kontakta dig.

Välkommen till oss från 01.02.17.

Tillbaka


Ny byggnation

Pris Reducerat

senaste annonserna

Utvalda Fastigheter