Velkommen til Spania og «Solens Land» – Sunland

Velkommen til Spania og «Solens Land» – Sunland

Mitt navn er Knut Arne Ribsskog, og jeg er eier, aktiv medarbeider og grunnlegger av Sunland. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har de siste 22 årene bodd og arbeidet fast i Spania. Jeg kjøpte min første bolig i Spania i 1998. Jeg behersker muntlig og skriftlig flere språk, som norsk, engelsk og spansk.

Jeg har hele mitt voksne liv, siden jeg var 20 år gammel, jobbet med eiendom. Jeg har drevet med kjøp, rehabiliteringer og salg av egne eiendommer i over 30 år i Norge. De siste 22 årene med utleie og salg av eiendommer i Spania, og da på Costa Blanca kysten.

Gjennom Sunland ønsker vi å sette fokus på hva Spania virkelig er – nemlig «Solens Land» - med mer enn 300 dager med sol i året, og en gjennomsnittstemperatur, man bare kan drømme om nord i Europa.

Spania gir også økt livskvalitet, ikke bare ved det gode klimaet, men også gjennom det sunne spanske kostholdet. Jeg traff en eldre mann på flyet mellom Spania og Norge for noen år siden. Han hadde hatt bolig i Spania i over 25 år. Han sa; «Jeg er sikker på at jeg har fått forlenget livet med minst 10 år ved å ha bolig i Spania». Det sier vel sitt, og det er vel ikke uten grunn, at Spania er et av landene med høyest levealder i verden.

I Spania er befolkningen alltid vennlig og positiv. Å føle seg velkommen, føler jeg er svært viktig, når du skal velge bolig i et fremmed land. Enten du skal flytte fast eller bare ha feriebolig.

Det å kjøpe eiendom i et fremmed land, som Spania, kan virke skremmende for mange. Det er derfor viktig at du velger en megler med erfaring, og lokal tilknytning til stedet, der du skal kjøpe bolig. Videre en megler som snakker ditt språk og spansk. Vi anbefaler alltid at du bruker en megler ved kjøp av bolig i Spania. Megleren har stor oversikt på markedet, og kjenner de forskjellige utbyggerne. Vil du at vi skal hjelpe deg med dette, så er det viktig at du kontakter oss først. Går du direkte til en spansk utbygger og registrerer deg, så kan vi normalt ikke bistå deg, i forhold til denne utbyggeren. Det samme gjelder om du registrerer deg, inn hos en utbygger, via en annen megler. Da er du normalt bundet opp, til å benytte den megleren, du først registrerte deg med.

Prisen er den samme ved kjøp via Sunland eller fra utbygger direkte. Sunland får betalt fra utbygger, men du får service og oppfølging på ditt språk. Skulle problemer oppstå i prosessen, så er vi din hjelpende hånd, for å få løst saken. Det er ikke alltid så enkelt, å løse eventuelle problemer, om du velger å operere på egen hånd. Dette er derfor noe vi sterkt fraråder.

Videre vil vi være med å sørge for at du får stillet sikkerhet, for innbetalinger underveis i prosessen, ved kjøp av nybygg som ikke er ferdigstilt. Alle våre eiendoms transaksjoner, blir kontrollert og gjennomført, via spansk advokat.

Velger du å kjøpe brukt bolig, så er det like viktig, å benytte en megler, som ivaretar begge parters interesser. Videre å sikre dine innbetalinger, slik at disse ikke blir overført til selger, før du har «skjøtet i hånden».

Er du på jakt etter en drømmebolig, og du ikke finner den på vår hjemmeside, så ta kontakt med oss og fortell oss hva du søker. Vi vil da hjelpe deg å finne en bolig, etter dine ønsker. Har du sett et nybygg prosjekt, og ønsker hjelp til å kjøpe bolig akkurat der, så ta kontakt med oss. Vi kan formidle salg på nesten alt av nybygg som du finner på Costa Blanca kysten. Dette selv om du ikke skulle finne prosjektet på vår hjemmeside.

Å kjøpe eiendom i Spania er trygt, dersom du gjør det på den riktige måten. Noe vi i Sunland gjerne vil hjelpe deg med.

I Sunland vil vi jobbe seriøst for å ivareta alle parter sine interesser, ved en eiendomsoverdragelse. Vi setter ærlighet, kvalitet, hurtighet og personlig service i første rekke.

Vi håper derfor at du tar kontakt med oss, enten du vil kjøpe eller selge, en eiendom i Spania.

Vi ønsker deg velkommen til Spania og oss i «Solens Land» - Sunland

Nye BOLIGER

Pris redusert

siste lagt til

Utvalgte Eiendommer