Välkommen till Spanien och "Solens land" - Sunland

Jag heter Knut Arne Ribsskog och är ägare, aktiv anställd och grundare av Sunland. Jag föddes och växte upp i Norge, men har bott och arbetat i Spanien under de senaste 22 åren. Jag köpte mitt första hem i Spanien 1998. Jag talar flera språk, som norska, engelska och spanska, både muntligt och skriftligt.

Hela mitt vuxna liv, sedan jag var 20 år, arbetade med egendom. Jag har varit involverad i att köpa, rehabilitera och sälja min egendom i över 30 år i Norge. De senaste 22 åren med uthyrning och försäljning av fastigheter i Spanien, på Costa Blanca-kusten.

Jag har därför mycket god erfarenhet från fastighetsbranschen. Inte bara på den faktiska försäljningen av en fastighet, utan också på kvalitet och tekniska lösningar.

Genom Sunland vill vi fokusera på vad Spanien verkligen är - nämligen "Solens land" - med mer än 300 soldagar per år och en medeltemperatur, man kan bara drömma om i norra Europa.

Spanien ger också ökad livskvalitet, inte bara genom det goda klimatet utan också genom den sunda spanska dieten. Jag träffade en äldre man på planet mellan Spanien och Norge för några år sedan. Han hade bott i Spanien i över 25 år. Han sa; "Jag är säker på att jag har förlängt mitt liv med minst tio år genom att bo i Spanien." Det säger sig självt, och det är verkligen inte utan anledning, att Spanien är ett av länderna med den högsta livslängden i världen.

I Spanien är folket alltid vänliga och positiva. Att känna mig välkommen, tycker jag är mycket viktigt när jag väljer ett hem i ett främmande land. Oavsett om du behöver flytta eller bara ha ett fritidshus.

Att köpa fastigheter i ett främmande land, som Spanien, kan tyckas skrämmande för många. Det är därför viktigt att du väljer en mäklare med erfarenhet och en lokal anslutning till platsen där du köper ett hem. Dessutom en mäklare som talar ditt språk och spanska. Vi rekommenderar alltid att du använder en mäklare när du köper fastighet i Spanien. Mäklaren har en stor överblick över marknaden och känner till de olika utvecklarna. Vill du att vi ska hjälpa dig med detta, är det viktigt att du kontaktar oss först. Om du går direkt till en spansk utvecklare och registrerar dig kan vi tyvärr inte hjälpa dig i relation till denna utvecklare. Detsamma gäller om du registrerar dig hos en annan utvecklare via en annan mäklare. Då är du bunden, för att använda mäklaren du först registrerade dig med.

Priset är det samma vid köp via Sunland eller direkt från utvecklaren. Sunland får betalt av utvecklaren, men du får service och uppföljning på ditt språk. Skulle problem uppstå i processen är vi din hjälpande hand för att lösa saken. Att lösa eventuella problem är inte alltid lätt om du väljer att arbeta på egen hand. Därför rekommenderar vi starkt detta.

Dessutom hjälper vi till att säkerställa att du får säkerhet för betalningar under processen, när du köper nya byggnader som inte är färdigställda. Alla våra fastighetsaffärer kontrolleras och genomförs genom en spansk advokat.

Om du väljer att köpa ett begagnat hem är det lika viktigt att använda en mäklare som tar hand om båda parternas intressen. För att säkra dina betalningar så att de inte överförs till säljaren förrän du har "gått med".

Att köpa fastighet i Spanien är säkert, om du gör det på rätt sätt. Något vi på Sunland vill hjälpa dig med.

I Sunland kommer vi att arbeta på allvar för att skydda alla parters intressen genom en fastighetsöverföring. Vi sätter först och främst ärlighet, kvalitet, snabbhet och personlig service.

Vårt motto är att: "Det bästa vi gör - när alla parter är nöjda"

Vi hoppas därför att du kommer att kontakta oss, oavsett om du vill köpa eller sälja, en fastighet i Spanien.

Vi välkomnar dig till Spanien och oss i "Solens land" - Sunland

Ny byggnation

Pris Reducerat

senaste annonserna

Utvalda Fastigheter