Ny byggnation

Pris Reducerat

senaste annonserna

Utvalda Fastigheter

Välkommen till "Solens land" - Sunland

Sunland är det bästa stället att få hjälp med att hitta ditt drömhus i "Solens land" - Costa Blanca-kusten i Spanien, där solen lyser nästan året runt, med över 300 soldagar per år. Här hittar du rena vita sandstränder och vikar med kristallklart vatten i vackra naturliga omgivningar.

Sunland erbjuder försäljning av nya och begagnade bostäder, längs hela kusten, från Calpe i norr till La Manga i söder. Vår specialitet är nya hem, där vi har samarbetsavtal med mycket många utvecklare längs hela kusten. Men vi har också ett brett urval av begagnade bostäder. Vi tillhandahåller också hyresbostäder samt försäljning och uthyrning av kommersiell fastighet.

Sunland hjälper dig också att söka efter din dröm egendom enligt dina specifikationer. Detta om du har speciella önskemål och du inte hittar boendet på vår webbsida.

Sunland-teamet har mer än 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen internationellt och mer än 22 års erfarenhet på den spanska fastighetsmarknaden. Viktiga värden för oss är ärlighet, kvalitet, professionalism, snabbhet och personlig service. Vårt mål är att tillhandahålla kvalitet, med ansvarsfull och effektiv rådgivning, genom hela köp- eller säljprocessen.

Sunlands huvudkontor ligger i huvudgatan i Benijofar. Benijofar är en växande liten stad som ligger mellan Alicante och Murcia, i Spanien. Det är cirka 30 minuter med bil från flygplatsen i Alicante eller i Murcia.

Vi välkomnar dig till Spanien och "Solens land" - Sunland